Következő Események

július 2019
21 július 2019
Vajdahunyad, Románia + Google Térkép

Egri csillagok rockmusical

Erő és fortély meg nem félemlít, meg nem tántorít se pénz, se ígéret! A vár feladására való hajlandóságot sújtsa erős, jogos halálos ítélet. Veletek maradok minden rosszban, nem kérek olyat, amit magam ne tennék! Ha nem így cselekszem, vessen ki … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Tudj meg többet »
25 július 2019
Szentlőrinc,

Ha jő a NŐ, avagy a világ teremtődése – Szentlőrinc

A cselekmény ott kezdődik, amikor már “Be van fejezve a nagy mű”. Ám az Úr érzi, hogy nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő azt elképzelte. A férfi, a teremtés koronája, csak ül, csak bámul a semmibe, és csak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Tudj meg többet »
26 július 2019
Egri Líceum, Eszterházy tér 1.
Eger, 3300 Magyarország
+ Google Térkép

A Fejedelem

A Fejedelem című darab, egy olyan államférfinak állít emléket, aki – nézetünk szerint – még mindig nem foglalhatta el az őt megillető történelmi helyet a magyar irodalomban. Az előadás 2011-ben az Agria Nyári Játékok és a Gárdonyi Géza színház közös … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Tudj meg többet »
szeptember 2019
06 szeptember 2019
Szigetvári vár, Vár utca 19.
Szigetvár,
+ Google Térkép

Zrínyi 1566 rockmusical – Szigetvár

1566. szeptember 7. Véget ér Szigetvár ostroma. Mindössze három várvédő marad életben. Köztük Cserenkó, aki később megírta a szigetvári ostrom hiteles történetét. Bár néhány dologról, úgy tűnik, inkább hallgatott. Például arról, mi lett azokkal az asszonyokkal, akiket Zrínyi Miklós már … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Tudj meg többet »